Jobba hemifrån
Jobba hemifrån var du än är i världen
 

                                                             Arbeta som frilansare

      Arbeta med

  • marknadsundersökning via telefon              

  • möte bokning

  • kundservice

  • transkription av ljudfiler

  • översättningar 

  • skapa enkla webbplatser 

  • webdesign med kodning 

  • digital marknadsföring                    

 

                                           Om oss

Vi är ett nätverk av konsulter som arbetar på den skandinaviska marknaden och vi har både skandinaviska och globala kunder som har använt våra tjänster i flera år.

För att kunna ta uppdrag från oss måste du ha ett enskilt företag eller ett annat företag som du kan fakturera från i Sverige eller utomlands. Alternativt kan du fakturera från till exempel Cool Company utan och ha ditt eget företag. Men vi har inte erfarenhet av sådana lösningar, så konsulterna måste bekanta sig med villkoren för att använda dessa lösningar: www.coolcompany.com

Om du vill arbeta som konsult och ta uppdrag från oss kan du kontakta oss via kontaktformuläret på vår webbplats: www.jobboppdrag.net  Vi ses!            

                                                                

                                                    Kunder och uppdrag

Många drömmer om att kunna arbeta hemifrån, och tack vare dagens teknik är det inte längre bara en dröm. Det finns en växling runt om i världen nu och företagen ser nu fördelen med att snabbt kunna ringa extra hjälp som kan arbeta via internet utan att behöva anställa mer personal.

När du arbetar som frilansare hos oss innebär det vanligtvis korta uppdrag som kan pågå var som helst från en dag till några veckor. Du kan vanligtvis arbeta så mycket du vill så länge du är på ett pågående projekt. Mycket ofta har vi inte tillräckligt med konsulter eftersom klienterna alltid har bråttom med att slutföra uppdraget. Så när det gäller intäkterna är det smart för dig som konsult att kunna arbeta så mycket som möjligt medan det är på, och snarare ta några dagar ledigt efter att uppdraget är slutfört. Så ta tillfället i akt för att få ut mesta möjliga av projekten, det kommer alltid att vara tyst tid mellan uppdrag. Men konsulterna arbetar när och så mycket de vill, så det är inte ett krav utan ett bra råd.

                                                      Hur man fyller dagarna

Det är en stor fördel och ha ett eller flera kommission jobb som du kan hoppa till när du inte har några andra pågående uppdrag från oss eller andra så att du får ut det mesta av din tid att tjäna mest. Ett eller två säljjobb eller annat där du kan arbeta när du vill rekommenderas. Vi gör inte försäljning, men om du funderar på att hitta ett säljjobb att fylla dödtiden med har jag 3 bra tips:

1. Hitta en produkt som du tror på dig själv och hellre vill vara passionerad för. Det är mycket lättare att övertyga andra om du själv tror på produkten.

2. Hitta en produkt som ger dig en portfölj med möjlighet till återförsäljning. En produkt som kunden måste köpa igen med regelbundna intervall. Du kommer då att kunna få kunder som kommer att kontakta dig igen för att beställa så att du så småningom får en beställning.

3. Sälj inte vad alla andra säljer. Var kreativ när du tittar på nya produkter och tjänster som om du själv är en potentiell kund. Om produkten eller tjänsten är något du till och med kan köpa om du behövde, är du på rätt väg. 

Om du inte vill fylla fritid med till exempel försäljning kan du börja som författare till din egen blogg eller hjälpa andra med innehåll för sina bloggar. Om du gillar att skriva så finns det många möjligheter online.

                                                         En frilansares vardag

Det finns många fördelar med att arbeta hemifrån. Av erfarenhet är det också okej att ta hand om ett barn under arbetet, så länge det inte finns fler av dem. Du kan också använda dödtid till exempel mellan möten eller liknande för att tvätta kläder och liknande. Men du måste räkna med sena kvällar eftersom projekten ofta har tidsfrister som du försöker följa så långt som möjligt. Men allt jag tänkte på efter att ha arbetat hemifrån som frilansare i 15 år, skulle jag inte ha ersatt min situation med att anställa ett 8-4-jobb på ett kontor någonstans. Anledningen till det är samma anledning till att jag började arbeta hemifrån, vilket är den obetalda restiden till och från jobbet som är en resa du vanligtvis betalar för.                                                                                                                                                                                                                 
                                                                               Kontakta oss  
                                                                                                                           

                                                                                                                    

                                                

Skapa en webbplats eller nätbutik med Mozello.

Snabbt, enkelt, utan programmering

Rapportera missbruk Läs mer