Arbejd hjemmefra
Bliv hvor du vil hen i verden
 

                                                                              Arbejd som freelancere 

       Arbejd med

  • markedsundersøgelser via telefon             

  • mødebooking

  • kundeservice

  • transkription af lydfiler

  • oversættelser 

  • opret enkle websider

  • webdesign med kodning 

  • digital markedsføring                     

                                                                         

                                             Om os

Vi er et netværk af konsulenter der arbejder på det skandinaviske marked og vi har både Skandinaviske og globale kunder der har brugt vores tjenester i flere år.

For at være i stand til at påtage sig opgaver fra os, skal du have et individuelt firma eller et andet firma som du kan fakturere fra i Danmark eller i udlandet. Alternativt kan du fakturere fra for eksempel Cool Company uden og have din egen virksomhed. Vi har dog ikke erfaring med sådanne løsninger så konsulenterne skal gøre sig bekendt med betingelserne for at bruge disse løsninger. Cool Company: www.coolcompany.com

Hvis du vil tag opgaver fra os som freelancer kan du kontakte os via kontaktformularen på vores hjemmeside: www.jobboppdrag.net   Vi ses!

 
                                                                             Kontakt os  
 


                                        Om freelancing


                                                    Kunder og arbejdsopgaver


Mange mennesker drømmer om at være i stand til at arbejde hjemmefra og takket være nutidens teknologi er det ikke længere bare en drøm. Der er et skift rundt om i verden nu og virksomheder ser nu fordelen ved at være i stand til hurtigt at tilkalde ekstra hjælp som kan arbejde via internettet uden at skulle ansætte mere personale.

Når du arbejder som freelancer hos os involverer det normalt korte opgaver, der kan vare overalt fra en dag til et par uger. Du kan normalt arbejde så meget som du vil så længe du er i et igangværende projekt. Meget ofte har vi ikke nok konsulenter da klienterne altid har travlt med at udføre opgaven. Så med hensyn til indtjening er det smart for dig som konsulent at være i stand til at arbejde så meget som muligt på projekterne, og snarere tage et par dage fri efter at opgaven er afsluttet. Så benyt muligheden til at få mest muligt ud af projekterne, der vil altid være stille tider mellem opgaver. Men konsulenterne arbejder når og så meget de vil, så det er ikke et krav, men et godt råd.
Det er sjældent at du finder en klient der vil give dig en så stor mængde arbejde over tid at du har et job hele tiden, så brug din nedetid til at lede efter nye potentielle klienter og opgaver.

                                                          

Sådan udfyldes dagene


Du er velkommen til at have et eller flere provision jobs, som du kan hoppe til når du ikke har andre igangværende opgaver fra os eller andre, så du får mest muligt ud af din tid med at tjene mest. Et eller to salg jobs ellers hvor du kan arbejde når du vil anbefales. Vi udfører ikke salg, men hvis du tænker på at finde et salgsjob til at udfylde dødtiden med, har jeg 3 gode tip:

1. Find et produkt som du tror på selv og foretrækker at brænde. Det er meget lettere at overbevise andre, hvis du selv har tillid til produktet.


2. Find et produkt der giver dig en portefølje med mulighed for videresalg. Således er et produkt som kunden bliver nødt til at købe igen med regelmæssige intervaller. Du vil derefter kunne få kunder der vil kontakte dig igen for at bestille, så du i sidste ende vil modtage ordre.


3. Sælg ikke hvad alle andre sælger. Vær kreativ med at se på nye produkter og tjenester, som om du selv var en potentiel kunde. Hvis produktet eller tjenesten er noget du endda kunne købe, hvis du har brug for det, er du på rette vej.
Hvis du for eksempel ikke ønsker at udfylde fritid med salg, kan du starte som forfatter til din egen blog eller hjælpe andre med indhold til deres blogs. Hvis du kan lide at skrive, er der mange muligheder online.


                                                        En freelancers hverdag


Der er mange fordele ved at arbejde hjemmefra. Af erfaring er det også okay at passe på en ung mens du arbejder, så længe der ikke er flere af dem. Du kan også bruge dødtid for eksempel mellem møder eller lignende til at vaske tøj og lignende. Men du skal stole på sene aftener nogle gange, da projekterne ofte har frister, som vi prøver at overholde så vidt muligt. Men alt hvad der blev overvejet efter at have arbejdet hjemmefra som freelancer i 15 år, ville jeg ikke have erstattet min situation med at ansætte et 8-4-job på et kontor et eller andet sted. Årsagen til det er den samme grund til at jeg begyndte at arbejde hjemmefra, hvilket er den ubetalte rejsetid til og fra arbejd, som er en rejse du normalt betaler for. 


                                                                                                           Kontakta os  Opret din webside eller netbutik med Mozello.

Hurtigt, nemt, og uden programmering.

Anmeld misbrug Mere information